Hvis et kyss ikke er nok
hvis et kyss ikke er nok

Hvis et kyss ikke er nokKlemmer, kutt og andre skader? Livet til barn er fullt av eventyr, spenning, glede og mindre uhell.

De faller, slår seg mot noe, velter ting overende, mister dem, søler ... et lite uhell følger det andre med store tårer som resultat – så – et minutt senere, kjøre barna på igjen, og med en fart og energi som om ingenting hadde skjedd.

Da mine barn var i den alderen, begynte en ide å forme seg i tankene mine; vi trenger helt naturlige hudpleieprodukter for små og større barn. Disse produktene skulle være:
Helt fri for kjemikalier
Så rene at de også kunne brukes på barn med svært følsom hud
Så naturlige at jeg ikke trengte å bekymre meg om barna fikk dem i munnen.
Fine å se på og attraktive for barn.
Slik skapte vi Manna for barn: Vi lager dem med kokosnøttolje, kokos- og sheasmør, ringblomstolje og mange andre hudnærende ingredienser. Vi finjusterer produktene for at de skal passe de små.
Alveblomst såpe, Fairy Berry (Alvebær) såpe og Candy Bite badebombe for å holde de små klissete, klebrige, malingfargede hendene rene og gjøre kveldsvasken mer morsom,
Alvesalve for mindre skader, for rødflammet, sprukket eller tørr hud og eksem. Det lille røret passer til den minste lommen og kan tas med overalt når som helst.
Alveaktige drømmer tinningsbalsam ble laget for å fremkalle de dype eventyrdrømmene og gi en avslappende søvn.
Gjennom disse helt naturlige Manna-produktene gjør vi det vi kan for å sikre at mindre uhell og hudproblemer ikke ødelegger moroa for de små eventyrerne. Vi kan til og med gjøre kveldsbadet til en ekte glede for dem - og sørge for at de små våkner om morgenen i godt humør og klare til å fortsette å utforske verden.

For de små (som kanskje fortsatt er i ferd med å lære kunsten med å pusse tenner) har vi laget en rik, uimotståelig duftende naturlig tannkrem med jordbærsmak. Vi vet alt for godt hvor vanskelig det er å finne en pålitelig, men naturlig tannkrem for å beskytte melketennene. Denne nye og fruktige Manna-tannkremen er unik på alle måter. Du kan derfor være sikker på at du aldri trenger å bekymre deg hvis barna svelger litt av tannkremen. Det er ingen kjemikalier i den, så den kan ikke skade helsen til de små.

Her finner du helt  Manna barn -produktserie som er spesielt utviklet for barnas sensitiv hud


Stable dem opp og la hele familien få glede av dem!

Likte du artikkelen? Del med venner slik at de også kan lese det

Innlegg

Logg inn for å skrive innlegg Her kan du logge inn

Vi belønner din lojalitet!

Vi belønner våre stamkunder med eksklusive rabatter og tilbud for sin lojalitet.

Finn ut mer!